Diensten

Evenement fotografie


Wordt er een evenement georganiseerd en wil je deze op beeld vastgelegd hebben? Een fotoreportage is een uitstekend middel voor marketing en promotie. Ik ben werkzaam in heel Nederland, dus neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Bedrijfsfotografie

Wil je foto's van je bedrijf of bedrijfsvoering hebben? Ik kan je ermee helpen, in heel Nederland ben ik werkzaam. Denk hierbij aan sfeerimpressies op werkplekken, portretten van werknemers en interieurfotografie. Deze content kan dan gebruikt worden op social media, website of bedrijfsmagazine.
Design logo's/visitekaartjes

Heb je hulp nodig bij het designen van je bedrijfslogo? Of heb je visitekaartjes nodig? Samen gaan we sparren over welke stijl het beste past bij jouw bedrijf. Uiteraard is het een heel proces om een logo of visitekaartje te maken en is er ruimte voor revisies door het laten zien work-in-progress materiaal. Benieuwd wat ik voor je bedrijf kan betekenen? Neem dan hier contact met op!
Fotografietraining voor autobedrijven

Hecht je veel waarde aan het hebben van goede foto's van je voorraadmodellen maar denk je dat je personeel nog wat fotografiekennis kan gebruiken? Hiermee kan ik je helpen, gewoon bij jullie op locatie. Aan de hand van een interactieve training die ongeveer een dagdeel duurt breng ik basiskennis over om de fotokwaliteit te verbeteren. Denk hierbij aan compositie, basisinstellingen, fotoselectie en nabewerking. Hierbij zijn 1-op-1 trainingen of groepstrainingen mogelijk. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.
Occasionfotografie

Een foto is toch een foto? Wat veel autobedrijven zich niet realiseren is dat de advertenties samen hun online showroom zijn, een visitekaartje voor het bedrijf. Consumenten oriënteren zich steeds steeds vaker online, daarbij lezen ze in eerste instantie niet, ze browsen slechts door de advertenties. Ik zie het constant, autobedrijven die slechte foto’s in hun advertenties gebruiken. Hiermee kan ik jullie helpen, niet alleen door werk uit handen te nemen, maar ook om de kwaliteit van de foto’s naar een hoger niveau te tillen. Hierbij denk ik graag met jullie mee en weet ik zeker dat ik de prestaties en zichtbaarheid van je advertenties kan verbeteren.
Wall art Zaltbommel

Heb je interesse in een mooie plaat van de vestingstad Zaltbommel voor aan de muur? Over de jaren heen heb ik een kleine collectie unieke foto's gemaakt die daar perfect geschikt voor zijn. Kijk op deze pagina voor de beschikbare foto's en mogelijkheden.