Welkom bij Gouwfoto! 

Wat leuk dat je een weg hebt gevonden naar Gouwfoto.nl! Mijn naam is Elliot Gouw en ben al heel lang ontzettend geboeid door fotografie. Bij Gouwfoto kun je terecht voor evenement fotografie, bedrijfsfotografie en fotografie gericht op de automotive sector.  Allereerst ben ik begonnen om plaatjes te schieten op evenementen en conventies, hierbij probeer ik altijd de sfeer, plezier en essentie zo goed mogelijk op beeld vast te leggen. Verder hou ik ook van reizen en neem ik graag foto's om de herinneringen te vereeuwigen (zie mijn Travel portfolio).

Zelf ben ik woonachtig in de mooie vestingstad Zaltbommel, hier ben ik begonnen met het vastleggen van de prachtige en iconische plekjes die het heeft. Hierbij probeer ik de schoonheid van mijn woonplaats zo uniek mogelijk te laten zien. In 2019 heb ik de eer gehad om mijn werk te mogen exposeren in Markt Twee in Zaltbommel. Hieruit is gebleken dat er vraag was naar fysieke versies van mijn foto's, dus ben ik deze gaan printen op aluminium platen.

Op deze website kun je informatie vinden over de diensten die ik aanbied. Zo ben ik onder andere in te zetten als bedrijfsfotograaf, evenementenfotograaf en automotive fotograaf. Zoals gezegd ben ik gevestigd in Zaltbommel (Gelderland, vlak bij Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht) maar werk ik in heel Nederland. Heb je interesse in een dienst van me? Aarzel niet om contact met me op te nemen!


Evenement fotografie

Wordt er een evenement georganiseerd en wil je deze op beeld vastgelegd hebben? Een fotoreportage is een uitstekend middel voor marketing en promotie. Ik ben als evenementfotograaf werkzaam in heel Nederland, dus neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Bedrijfsfotografie

Wil je foto's van je bedrijf of bedrijfsvoering hebben? Ik kan je ermee helpen, als bedrijfsfotograaf ben ik in heel Nederland ben ik werkzaam. Denk hierbij aan sfeerimpressies op werkplekken, portretten van werknemers en interieurfotografie. Deze content kan dan gebruikt worden op social media, website of bedrijfsmagazine. Aarzel dus niet om contact met me op te nemen!

Design logo's/visitekaartjes

Heb je hulp nodig bij het designen van je bedrijfslogo? Of heb je visitekaartjes nodig? Samen gaan we sparren over welke stijl het beste past bij jouw bedrijf. Uiteraard is het een heel proces om een logo of visitekaartje te maken en is er ruimte voor revisies door het laten zien work-in-progress materiaal. Benieuwd wat ik voor je bedrijf kan betekenen? Neem dan hier contact met op!

Fotografietraining voor autobedrijven

Hecht je veel waarde aan het hebben van goede foto's van je voorraadmodellen maar denk je dat je personeel nog wat fotografiekennis kan gebruiken? Hiermee kan ik je helpen, gewoon bij jullie op locatie. Aan de hand van een interactieve training die ongeveer een dagdeel duurt breng ik basiskennis over om de fotokwaliteit te verbeteren. Denk hierbij aan compositie, basisinstellingen, fotoselectie en nabewerking. Hierbij zijn 1-op-1 trainingen of groepstrainingen mogelijk. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.Occasionfotografie

Een foto is toch een foto? Wat veel autobedrijven zich niet realiseren is dat de advertenties samen hun online showroom zijn, een visitekaartje voor het bedrijf. Consumenten oriënteren zich steeds steeds vaker online, daarbij lezen ze in eerste instantie niet, ze browsen slechts door de advertenties. Ik zie het constant, autobedrijven die slechte foto’s in hun advertenties gebruiken. Hiermee kan ik jullie helpen, niet alleen door werk uit handen te nemen, maar ook om de kwaliteit van de foto’s naar een hoger niveau te tillen. Hierbij denk ik graag met jullie mee en weet ik zeker dat ik de prestaties en zichtbaarheid van je advertenties kan verbeteren.

Wall art Zaltbommel

Heb je interesse in een mooie plaat van de vestingstad Zaltbommel voor aan de muur? Over de jaren heen heb ik een kleine collectie unieke foto's gemaakt die daar perfect geschikt voor zijn. Kijk op deze pagina voor de beschikbare foto's en mogelijkheden.


Wil je nog meer van mijn werk zien? Bekijk dan ook mijn Travel portfolio! 


Of neem contact met me op via Whatsapp door op de onderstaande knop te drukken!